Hánysz? Fosol? Azonnal posztold!
A legtöbben még a bevitel előtt szeretnek posztolni, de ha egyből ki is jön a pedánsan tálalt étel, még hasznosabb a telefon után nyúlni.
A hányás tweetelése nem egy újabb közösségi médiás trend, hanem a brit élelmiszerbiztonsági ügynökség ajánlása.
A gyomor- és bélfertőzéseket okozó norovírusok felelősek a tipikus hányós-fosós megbetegedések javáért. Abban most ne is menjünk bele, hogy úgy terjed, hogy a fos vagy hányás molekulái bekerülnek egy másik ember szájába (jellemzően közös tárgyak érintésével).
Szóval a szervezet figyeli a közösségi oldalakon megjelenő afférok számát, így nyomon követhetik a vírus terjedését. 2013-ben is hasonló módon próbált infókhoz jutni a brit szervezet, de akkor még a Google-kereséseket kutatták.
Szerencsére a fotós, videós bizonyítékok csatolását nem kérték a britektől.
(BBC)
Tetszett a bejegyzés? Akkor lájkold a PostD Facebook-oldalát, és tuti nem maradsz le semmiről!